Adriana Henderson

Adriana Henderson este licențiată a Universității din California, Los Angeles. A predat în școli publice și private din California și a lucrat în industria turismului înainte de a se alătura companiei Hendel International, unde a fost președinte 25 de ani. În anul 2000 a fondat S.T.A.R. Children Relief, o organizație non profit consacratăajutorării copiilor din România.

Thomas A. Henderson

Consultant Marketing Național și Internațional Dl. Henderson s-a retras recent din funcția de director al Hendel International Inc. Acum acordă consultanță clienților interesați din Europa și America de Nord. Înainte de a lucra pentru Hendel, Dl. Henderson a avut poziții executive la Celanese Corp., un important producător de produse chimice și fibre, la International Stretch Corp. și a făcut parte din bordul mai multor companii. În prezent face parte din bordul S.T.A.R. Children Relief Organization.

Ileana Vaduva

Presedinte al Asociatiei „impreuna pentru o raza de speranta”

Daniel Andrei

Presedintele Asociatiei de Hemofilie din Romania.Licențiat in Psihopedagogie specializat in domeniul copiilor cu dizabilitati.