Prof.Dr.Margit Serban

Activitate profesionala:Medic primar în patru specialităţi: pediatrie, hematologie, oncologie, si imunologie. Profesor universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” şi şef Clinică la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu,”din Timişoara.

A publicat numeroase cărţi de specialitate la edituri prestigioase din ţară şi străinătate în calitate de autor sau coautor. A fost conducătorul echipei de Transplant Medular, ce a realizat în premieră naţională atât transplantul medular autolog cât şi cel allogeneic. S-a implicat direct în ridicarea, dotarea, darea în funcţie şi coordonarea activităţii în Centrul clinic de recuperare şi evaluare „Cristian Şerban” din Buziaş, precum şi ridicarea, dotarea şi darea în funcţie a secţiei de Onco-hematologie pediatrică şi a unui Centru familial aferent prin antrenarea unui ajutor internaţional din Austria, Germania şi Italia.

Este preşedinte fondator al Asociaţiei Naţionale de Hemofilie şi copreşedinte al parteneriatului dintre Centrul de Hemofilie din Munchen şi Timişoara. A primit numeroase premii si distinctii printre care Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, Premiile Academiei Române „Daniel Danielopolu” pentru tratatul de “Hemostazeologie Clinică” şi „Iuliu Haţieganu” pentru lucrarea “Artropatiile hemofilice”, premiul “Cecil Popa” al Societăţii Naţionale de Hematologie, premiul de Excelenţă Medic.ro – secţiunea Pediatrie şi Hematologie; premiul CNCSIS-„Opera Omnia”; 4 premii poster Hamburg; Medalie a Landului de Bavaria; Diplomă de onoare a Federaţiei Internaţionale de Hemofilie; Diplomă de onoare a Societăţii Maghiare de Oncologie pediatrică; „Diplomă de excelenţă a Asociaţiei ziariştilor; Cetăţean de onoare al oraşului Buziaş; Cetăţean de onoare al oraşului Timişoara.

Afilieri: membru al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, al Academiei de Ştiinţe Medicale din România, al Academiei Romano-Germane de Ştiinţe Medicale, al Societăţilor naţionale de: Pediatrie, Hematologie, Imunologie, Genetică, Hepatologie, Onco-hematologie pediatrică şi internaţionale: Uniunea Medicală Balcanică, Societatea Internaţională a Histiocitului, Liga Danubiana de Tromboză şi Hemostază; Societatea de Tromboză şi Hemostază; Societatea Europeană de Hematologie; Societatea Internaţională de Oncologie Pediatrică; Consorţiul European de Hemofilie; Federaţia Internaţională de Hemofilie; Societatea Europeană de Genetică Umană;Societatea Europeană de Transplant medular; Societatea Medicală Maghiară şi Societatea internaţională pentru diabetul copiilor şi adolescenţilor.

Maria Olaru

Gimnastă română de talie mondială, campioana Europeana (1998), campioana mondiala (1999) si campioana Olimpica la Jocurile Olimpice de vară din 2000 desfășurate în Sydney, Australia.

Daniel Goldstein

Daniel Goldstein este specializat in consiliere pe teme de investitii si filantropie pentru familii private in toata lumea. Este membru fondator in board-ul unei fundatii private a unei familii italiene si al Asociatiei No Pain for Children si a facut parte din Board-ul Dynamo Camp, tabara afiliata din Italia Hole in the Wall. Daniel lucreaza inca din 1993 ajutand familiile sa isi managerieze planificarea patrimonioului, expert in investii imobiliare, afaceri, filantropie si mostenire. Vorbeste frecvent si prezida in oficiul familial, afaceri, investitii si forumuri filantropice de pe intinsul a cinci continente.